Save the Date: Familiedag bij Pean!

Zet zondag 22 september alvast in je agenda, want dan organiseren we een gezellige familiedag bij Pean! Hoewel we nog bezig zijn met de exacte invulling van het programma, kunnen we jullie alvast een tipje van de sluier oplichten.

Bereid je voor op een middag vol leuke activiteiten voor jong en oud. Denk aan sportieve workshops op het water, creatieve bezigheden en nog veel meer verrassingen. Voor de kleintjes (4-8 jaar) hebben we ook speciale activiteiten in petto.

Houd onze aankondigingen in de gaten voor meer details en zorg dat je erbij bent. Aanmelden kan alvast via onderstaand formulier.

 

We kijken ernaar uit om er samen een fantastische dag van te maken. Tot dan!

 

Voor het gehele gezin

Bij deze activiteit is je hele gezin ook van harte uitgenodigd. Neem je je partner en kinderen mee, vul dit dan in op het formulier.

Plaats en tijd

Locatie: Pean (Pean 1, 8494 NB Nes)

Programma (voorlopig): 13:30 - 19:30 uur

 

Zwemdiploma

We zitten aan het water, iedereen is verantwoordelijk voor de eigen kinderen. Zorg dus voor zwembandjes als je kind geen diploma heeft en houdt zelf gedurende de dag een oogje in het zeil.


Afmelden bij verhindering

Heb je je aangemeld, maar komt er onverwacht iets tussen waardoor je niet kunt komen? Graag horen wij dit van je. Er wordt eten en drinken voor je gereserveerd. Als je niet komt is dat zonde. 


Afmelden kan tot 2 dagen voor de activiteit.

Stuur een mail naar: communicatie@voan.nl

Samen heb je meer / Tegearre hast mear