Welkom in Akkrum & Nes

Als lokale ondernemers zijn we er trots op dat onze dorpen een warm welkom bieden aan iedereen die binnenkomt. We herkennen allemaal de digitale borden die langs drie toegangswegen van Akkrum staan. Deze borden zijn niet zomaar borden; ze zijn een professioneel visitekaartje voor onze dorpen. 

 

10 jaar geleden is VOAN initiatiefnemer geweest om deze borden bij de toegangswegen van Akkrum/Nes te plaatsen. Op deze manier kunnen we bezoekers en bewoners informeren over wat er allemaal te beleven is. Tevens bieden ze ook waardevolle advertentieruimte voor onze lokale bedrijven.

 

Deze borden worden gefinancierd door bedrijven die erop adverteren, maar ook de VOAN. Bovendien dragen evenementen die vermeld worden op de borden ook bij aan de kosten. 

Wij bedanken alle ondernemers die zich hebben ingezet om de borden te behouden! Mede dankzij hun bijdrage kunnen de borden bij de Brede School en de Ljouwerterdyk blijven staan voor een aantal jaren. VOAN heeft besloten om zelf de laatste plaatsen op te vullen zodat het vereiste aantal advertentieplaatsen gehaald kon worden. Helaas was dit niet mogelijk voor het bord aan de Feansterdyk, daar was nagenoeg geen animo voor.