Welkom in Akkrum & Nes

Als lokale ondernemers zijn we er trots op dat onze dorpen een warm welkom bieden aan iedereen die binnenkomt. We herkennen allemaal de digitale borden die langs drie toegangswegen van Akkrum staan. Deze borden zijn niet zomaar borden; ze zijn een professioneel visitekaartje voor onze dorpen. 

 

We kunnen bezoekers en bewoners informeren over wat er allemaal te beleven is. Tevens bieden ze ook waardevolle advertentieruimte voor onze lokale bedrijven.

 

Deze borden worden gefinancierd door bedrijven die erop adverteren, maar ook de VOAN. Bovendien dragen evenementen die vermeld worden op de borden ook bij aan de kosten. Echter, om ervoor te zorgen dat deze borden blijven bestaan staan we voor een financiële uitdaging. De contracten van de huidige adverteerders zijn afgelopen. 

 

We hebben nieuwe adverteerders en/of sponsoren nodig om ervoor te zorgen dat deze borden blijven functioneren. Jouw bijdrage maakt het mogelijk om deze waardevolle dorpsborden te behouden. 

 

De vertegenwoordiger van Suurland Outdoor zit in onze regio en staat ook klaar om vrijblijvend een afspraak met je te maken om e.e.a. uit te leggen.

Het is mogelijk rechtstreeks contact op te nemen: Freddy Hut, mobiel: 06-203 959 33.

 

Neem alsjeblieft contact op met ons als je wilt adverteren op de borden. Stuur ons een mail dan zorgen wij dat ze contact met je opnemen om e.e.a. uit te leggen.

 

CONTACT