Voordelen

Een lidmaatschap van VOAN biedt u als ondernemer vele voordelen. 

U kunt uw kennis en ervaring delen met andere ondernemers op netwerkavonden in een formele en informele sfeer. Minimaal 6 keer per jaar vindt er een contactavond plaats welke varieert van invulling. Zo worden er workshops gegeven en bedrijven bezocht. 

 

U vergroot uw netwerk, krijgt inzicht in de kennisgebieden van lokale ondernemers en vindt mogelijkheden om samen tot business te komen. 

 

Kijk in de agenda voor de komende bijeenkomsten. Het bestuur van de VOAN heeft goede contacten met regionale en interregionale organisaties en instanties, zoals de Gemeente Heerenveen, Plaatselijk Belang, MKB, het Heerenveens Ondernemersfonds en andere ondernemerskringen. U wordt geïnformeerd over belangrijke onderwerpen van deze instanties en indien gewenst ondersteunen de leden van het bestuur u bij vragen aan deze organisaties.

 

Bedrijfspagina en vacatures

Op deze website mag elke ondernemer een korte bedrijfspresentatie publiceren. Ook is is er een vacature-pagina waar ondernemers die lid zijn van VOAN hun actuele vacatures onder de aandacht kunnen brengen.

 

 

Aanmelden voor VOAN kan via de pagina “Lid worden”.

Promotie en activiteiten

U kunt, tegen een geringe vergoeding, gebruik maken van de digitale publicatieborden in het dorp om uw boodschap bij een breed publiek onder de aandacht te brengen. 

 

U mag twee keer per jaar uw bedrijfsactiviteiten en/of producten onder de aandacht brengen bij alle VOAN leden in de vorm van een digitale nieuwsbrief. De VOAN adverteert regelmatig in het maandblad Middelpunt met een aankondiging van de activiteiten voor de komende periode en vermelding van de namen van alle leden. 

 

Naast de voordelen voor u en uw onderneming, ondersteunt u de dorpen Akkrum en Nes met uw lidmaatschap. 

 

Het bestuur en de leden van de VOAN organiseren jaarlijks verschillende activiteiten zoals de Sint Maarten optocht, de intocht van Sinterklaas en de sfeervolle verlichting in de donkere dagen. Daarnaast organiseert de VOAN de Fryske Dei, Reuzedei en de Shantydag waarbij elk jaar vele toeristen naar Akkrum komen voor een braderie, muziek, toneel, oude ambachten, palingrokerij en andere activiteiten. Sluit u aan bij een van de grootste ondernemersnetwerken in het hart van Friesland en wordt lid van VOAN. 

VOAN brengt ondernemers samen. We verwelkomen u graag als lid van VOAN.

Aanmelden

Onze leden