Voordelen

Ontdek de voordelen van een VOAN-lidmaatschap als ondernemer. Deel je kennis en ervaring op netwerkavonden in een gezellige en professionele sfeer. Maak nieuwe contacten tijdens onze gevarieerde contactavonden, met workshops en bedrijfsbezoeken. Vergroot je netwerk, leer van lokale ondernemers en ontdek samenwerkingsmogelijkheden. 

Let op: VOAN-activiteiten zijn exclusief voor leden en hun partners. Andere medewerkers of familieleden kunnen niet deelnemen.

 

Kijk in de agenda voor de komende bijeenkomsten. Het bestuur van de VOAN heeft goede contacten met regionale en interregionale organisaties en instanties, zoals de Gemeente Heerenveen, Plaatselijk Belang, MKB, het Heerenveens Ondernemersfonds en andere ondernemerskringen. Je wordt geïnformeerd over belangrijke onderwerpen van deze instanties en indien gewenst ondersteunen de leden van het bestuur je bij vragen aan deze organisaties.

 

Bedrijfspagina 

Op deze website mag elke ondernemer een korte bedrijfspresentatie publiceren. 

 

Wil je ook lid worden van VOAN? Aanmelden kan via deze website.

 

LID WORDEN

Promotie en activiteiten

Maak gebruik van onze digitale publicatieborden in het dorp om jouw boodschap bij een breed publiek onder de aandacht te brengen. Tegen een geringe vergoeding krijg je deze mogelijkheid. Daarnaast kun je jaarlijks in onze digitale nieuwsbrief jouw bedrijfsactiviteiten en/of producten promoten naar alle VOAN-leden.

 

Door lid te worden van VOAN, ondersteun je niet alleen jouw eigen onderneming, maar ook de dorpen Akkrum en Nes. Als lid van de VOAN draag je bij aan het levendig houden van ons dorp en het stimuleren van leuke evenementen. Wij sponsoren afwisselend diverse lokale initiatieven, zoals onder andere Sint Maarten, Sinterklaas, Kunstroute, Spikerspulwike, Buitenspeeldag, Reuzedei en Sleepbootdagen.

 

Kadobon Akkrum-Nes

In onze dorpen Akkrum en Nes vind je veel lokale winkels en ondernemers die de charme van onze gemeenschap laten zien. Door lokaal te winkelen, steun je onze buurtondernemers. In 2022 introduceerde de VOAN de Akkrum-Nes Kadobon. Met deze kadobon kun je bij lokale winkels terecht en zo onze ondernemers ondersteunen. Ontdek wat onze dorpen te bieden hebben en steun de lokale economie met de Akkrum-Nes Kadobon!

 

Kadobon

VOAN brengt ondernemers samen. 

We verwelkomen je graag als lid van VOAN.

Aanmelden

Onze leden