Jaarlijkse evenementen

VOAN draagt bij aan het levendig houden van onze dorpen en het stimuleren van leuke evenementen. We sponsoren afwisselend diverse lokale initiatieven, zoals Sint Maarten, Sinterklaas, Kunstroute, Spikerspulwike, Buitenspeeldag, Reuzedei en Sleepbootdagen. Door lid te worden, help je deze geweldige activiteiten in stand te houden en te laten groeien, wat onze gemeenschap versterkt.


Publicatieborden

Aan de belangrijkste toegangswegen van Akkrum en Nes staat op 2 locaties een digitaal publicatiebord. Het is mogelijk om uw evenement, bijeenkomst of activiteit via deze publicatieborden kenbaar te maken aan een groot publiek.

 

Lees meer

Onze leden

In 2024 is het ledenaantal van de VOAN uitgegroeid tot 145! We zijn er trots op dat we zoveel ondernemers bij elkaar krijgen om gezamenlijke activiteiten te doen en initiatieven in de dorpen te kunnen ondersteunen.

 

Als lid van de VOAN vergroot je je netwerk, krijgt inzicht in de kennisgebieden van lokale ondernemers en vindt mogelijkheden om samen tot business te komen. Bekijk welke ondernemers nog meer lid zijn en kom in contact. 

 

Leden

VOAN brengt ondernemers samen. 

We verwelkomen je graag als lid van VOAN.

Aanmelden

Onze leden