Ben jij op zoek naar een boeiende uitdaging waarbij je een belangrijke rol kunt spelen in de groei en ontwikkeling van onze ondernemersvereniging? 

Dan is dit jouw kans! Met een groeiend aantal leden zijn we op zoek naar enthousiaste personen die ons bestuur willen versterken.

 

Als bestuurslid krijg je de kans om mee te denken over activiteiten die onze leden ten goede komen, koers te bepalen en betrokken te zijn bij het onderhouden van contacten met de gemeente en andere belangrijke instanties, waardoor je een waardevol netwerk kunt opbouwen.

 

Hoewel er niet altijd een specifieke vacature beschikbaar is, staan we open voor nieuwe talenten en bekijken we graag samen of er een passende rol voor jou is binnen ons bestuur. Of je nu graag meedenkt over beleid of evenementen organiseert, er is wellicht ruimte voor jouw talenten. 

 

Ons bestuur vergadert eens per maand en organiseert ongeveer acht evenementen per jaar. Bovendien kunnen kandidaten zich aanmelden voor een "stage" periode, waarin je de kans krijgt om mee te kijken en te leren voordat je officieel toetreedt tot het bestuur. Tijdens deze periode kijken we ook of er een goede klik is met de huidige leden.

 

Wil jij een actieve rol spelen in de toekomst van onze ondernemersvereniging? Neem dan contact met ons op via het formulier.

 

IK HEB INTERESSE

op de agenda

LEES MEER skutsje-prego
04-07-2024

Zomerborrel aan boord

Kom genieten van een prachtige zomeravond op het water!

LEES MEER pean-familiedag
22-09-2024

VOAN Familiedag 2024

Bereid je voor op een middag vol leuke activiteiten voor jong en oud. Denk aan sportieve workshops op het water en nog veel meer verrassingen.

LEES MEER -van-der-werff
13-06-2024

Bedrijfsbezoek Van der Werff

Op donderdag 13 juni hadden we een zeer geslaagde avond bij Van der Werff.

Samen heb je meer / Tegearre hast mear

Onze leden