Uitnodiging congres Topsport Noord Connect

Topsport NOORD Connect nodigt alle leden van de VOAN uit voor het congres Topsport Noord Connect, dat op donderdag 5 oktober plaatsvindt. De toegang is gratis, en het centrale thema van de avond is vitaliteit. Er is een uitgebreid programma met inspirerende sprekers uit zowel de topsport als het bedrijfsleven. De avond wordt afgesloten met een netwerkborrel, verzorgd door Regio Heerenveen ’n Gouden Plak. Voel je vrij om deze uitnodiging te delen met al jullie leden. 


Datum: Donderdag 5 oktober 2023

Tijd: 12.30 tot 17.00 uur

Locatie: Abe Lenstra Stadion, Heerenveen

 

Voor dit congres dien je je wel aan te melden:

 

Inspirerende sprekers: Ireen Wüst en Marijn de Vries

Met vijf opeenvolgende gouden medailles op de Olympische Spelen heeft schaatsster Ireen Wüst bewezen hoe vitaliteit de sleutel is tot uitzonderlijke prestaties. Ireen vertelt openhartig over haar topsportcarrière: de ups & downs, de weg naar succes, het omgaan met tegenslagen, grenzen verleggen en de wil om te winnen.

 

Marijn de Vries, journalist, historicus en voormalig professioneel wielrenster, begeleidt de dag als moderator. Marijn heeft niet alleen een indrukwekkende achtergrond in de wereld van wielrennen, maar ze brengt ook haar journalistieke kijk en ervaring als topsporter samen om de link te leggen tussen topsport en het bedrijfsleven.

 

Foto: Topsport Noord

Interessant voor onze ondernemers

LEES MEER topsport-liggend
05-10-2023

Topsport Noord

Topsport NOORD Connect is een unieke kans om inspiratie op te doen, te leren van topsporters en experts en verbindingen te leggen.

LEES MEER baas-update
14-07-2023

Update Baas

Baas praat u graag bij over de voortgang en planning van de werkzaamheden in Akkrum.

LEES MEER bedrijvenscans
04-07-2023

Geslaagde avond

Op 4 juli vond er een bijzonder succesvolle avond plaats in restaurant de Kromme Knilles. Het onderwerp van de avond was de presentatie van de bedrijvenscans.

Samen heb je meer // Tegearre hawwe mear