Bijeenkomst Sander Schimmelpennick over 'De Kloof' en voorstellen voor een eerlijker Nederland en kennismaken met de nieuwe burgemeester van Heerenveen Avine Fokkens-Kelder

 

Het bestuur van Ondernemerskring Heerenveen nodigt alle ondernemers die gevestigd zijn in de regio Heerenveen, graag uit voor een aansprekende bijeenkomst met als gastspreker Sander Schimmelpenninck, bekend van onder andere het televisieprogramma Sander & De Kloof, als voormalig hoofdredacteur van Quote en presentator van televisieprogramma’s als De Opvolgers, Dragons’Den en Op1.

 

Sander zal ons tijdens deze interactieve lezing aanmoedigen om na te denken over maatschappelijke vraagstukken. ‘Rijkdom komt met verantwoordelijkheid’, aldus Sander.

 

Bent u nieuwsgierig naar het verhaal van Sander? Laat u inspireren door zijn visie op het verkleinen van de kloof tussen arm en rijk in Nederland en de vijf voorstellen die hij heeft voor een eerlijker Nederland. En de nieuwe burgemeester van Heerenveen stelt zich graag aan ondernemend Heerenveen voor voorafgaande aan de presentatie van Sander. 

Datum: dinsdag 7 november 2023

Tijdstip: 19.30 uur 

Plaats: Parkhotel Tjaarda, Oranjewoud

Thema: Over ‘De Kloof’ en ‘De Brug’, vijf voorstellen voor een eerlijker Nederland.

 

Kortom, wees erbij en geef je op.

 

Aanmelden

 

Foto: Afkomstig uit mailing Ondernemerskring Heerenveen

op de agenda

LEES MEER cheers
11-01-2024

Nieuwjaarsborrel

Op 11 januari nodigen we je van harte uit om samen met ons het nieuwe jaar feestelijk in te luiden tijdens onze Nieuwjaarsborrel in Sportcafe Akkrum.

LEES MEER -thema-avond-circulair
02-11-2023

Terugblik Thema-Avond

Op 2 november organiseerden we een inspirerende thema-avond in Grandcafé & Hotel Goerres

LEES MEER img6415
03-09-2023

VOAN Familiedag

We kijken terug op een zeer geslaagde VOAN Familiedag op 3 september. SUPPEN, kanovaren, zeilen, voor ieder wat wils. Prachtig weer en heerlijke hapjes en drankjes.

VOAN brengt ondernemers samen. We verwelkomen je graag als lid van VOAN.

Aanmelden