Bijeenkomst Sander Schimmelpennick over 'De Kloof' en voorstellen voor een eerlijker Nederland en kennismaken met de nieuwe burgemeester van Heerenveen Avine Fokkens-Kelder

 

Het bestuur van Ondernemerskring Heerenveen nodigt alle ondernemers die gevestigd zijn in de regio Heerenveen, graag uit voor een aansprekende bijeenkomst met als gastspreker Sander Schimmelpenninck, bekend van onder andere het televisieprogramma Sander & De Kloof, als voormalig hoofdredacteur van Quote en presentator van televisieprogramma’s als De Opvolgers, Dragons’Den en Op1.

 

Sander zal ons tijdens deze interactieve lezing aanmoedigen om na te denken over maatschappelijke vraagstukken. ‘Rijkdom komt met verantwoordelijkheid’, aldus Sander.

 

Bent u nieuwsgierig naar het verhaal van Sander? Laat u inspireren door zijn visie op het verkleinen van de kloof tussen arm en rijk in Nederland en de vijf voorstellen die hij heeft voor een eerlijker Nederland. En de nieuwe burgemeester van Heerenveen stelt zich graag aan ondernemend Heerenveen voor voorafgaande aan de presentatie van Sander. 

Datum: dinsdag 7 november 2023

Tijdstip: 19.30 uur 

Plaats: Parkhotel Tjaarda, Oranjewoud

Thema: Over ‘De Kloof’ en ‘De Brug’, vijf voorstellen voor een eerlijker Nederland.

 

Kortom, wees erbij en geef je op.

 

Aanmelden

 

Foto: Afkomstig uit mailing Ondernemerskring Heerenveen

op de agenda

LEES MEER skutsje-prego
04-07-2024

Zomerborrel aan boord

Kom genieten van een prachtige zomeravond op het water!

LEES MEER pean-familiedag
22-09-2024

VOAN Familiedag 2024

Bereid je voor op een middag vol leuke activiteiten voor jong en oud. Denk aan sportieve workshops op het water en nog veel meer verrassingen.

LEES MEER -van-der-werff
13-06-2024

Bedrijfsbezoek Van der Werff

Op donderdag 13 juni hadden we een zeer geslaagde avond bij Van der Werff.

VOAN brengt ondernemers samen. 

We verwelkomen je graag als lid van VOAN.

Aanmelden