Via Projectteam Recreatiezone Akkrum ontvingen wij als VOAN onderstaand bericht. Ze hebben ons gevraagd deze uitnodiging met jullie te delen.

 

Inloopbijeenkomst Recreatiezone Akkrum

Frisoplan (onderdeel van Friso Bouwgroep) werkt samen met Rotteveel M4 (hierna: Ontwikkelcombinatie TDM) en de gemeente Heerenveen aan een uitbreiding van Recreatiezone Akkrum. Het plan bestaat uit de realisatie van nieuwe recreatiewoningen en diverse openbare voorzieningen. We praten u hier graag over bij. 

 

Daarom organiseren we op donderdag 25 januari een informatieve inloopbijeenkomst in de Lantearne in Akkrum. Tijdens deze inloopbijeenkomst is het projectteam en de gemeente Heerenveen aanwezig om uw vragen te beantwoorden en meer informatie te geven over het project. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Meld u dan per e-mail aan via info@recreatiezoneakkrum.nl.

 

Wanneer: Donderdag 25 januari 2024

Tijdsstip: Tussen 19.00 en 21.00 uur (vrije inloop)

Waar: Lantearne Akkrum, Dringelstrjitte 13 Akkrum

 

De inloopbijeenkomst is bedoeld om u te informeren over de uitbreiding van Recreatiezone Akkrum, u mee te nemen in het proces en vragen te beantwoorden. Uw aanwezigheid op deze inloopbijeenkomst is van belang, omdat uw inbreng een waardevolle bijdrage kan leveren aan de verdere ontwikkeling van Recreatiezone Akkrum. Wij kijken er naar uit u te verwelkomen.

 

Kunt u niet bij de informatiebijeenkomst aanwezig zijn? Alle informatie is binnenkort beschikbaar op de website www.recreatiezoneakkrum.nl. Reageren op de plannen kan dan via het contactformulier op de website.

 

Met vriendelijke groet,

Projectteam Recreatiezone Akkrum

Ontwikkelcombinatie TDM (Frisoplan en Rotteveel M4)

Interessant voor onze ondernemers

LEES MEER akkrumnesbloeit-blokje
12-05-2024

Akkrum-Nes Bloeit!

De hele week staat barstensvol leuke activiteiten die bijdragen aan een zinvoller, gelukkiger en gezond leven.

LEES MEER open-watersportdag-2024-akkrum
20-04-2024

Open Watersportdag 2024

Noteer 20 april in je agenda voor een dag vol watersport en leuke activiteiten zowel op als langs het water!

LEES MEER blokje-smellebrege
25-01-2024

Voortgang werkzaamheden Smellebrege

Op dit moment wordt er druk gewerkt om de Smellebrêge er weer tiptop uit te laten zien.