Voorjaarsborrel aan boord bij Prego Zeilzwerven

Op 25 mei hebben we genoten van een heerlijke avond aan boord van de schepen van Prego. Na een welkomstwoord van Ulric en onder het genot van een drankje werden de zeilen gehesen. Een groot deel van de groep stapte aan boord van Skutsje De Halve Maan en ging al zeilend richting Terherne. Onder begeleiding van Richard en Jelte werden de taken verdeeld en kwamen we langs de mooiste plekjes. Het weer was ons goed gezind; voldoende wind en de zon maakte het aangenaam.

De rest van de groep bleef op het grote vrachtschip Avontuur en met stuurvrouw Odet namen ze een andere route op dit indrukwekkende 39-meter lange schip.

 

Na een uurtje varen ontmoetten beide schepen elkaar en gingen we voor anker. Iedereen kwam weer aan boord van de Avontuur en daar konden we samen heerlijk genieten van een buffet van Spijkerman. Na het eten nam Odet weer het roer en bracht ons allemaal terug naar Akkrum. Voor de liefhebber was er daarna nog een gezellige aflsuitende borrel. 

 

Het was een zeer geslaagde avond!

op de agenda

LEES MEER kopje-website-akkrum-bloeit
17-05-2024

Akkrum-Nes Bloeit

Ondernemersontbijt tijdens Akkrum-Nes Bloeit. Ga ook mee op vrijdag 17 mei, aanmelden kan via deze website.

LEES MEER blokjes-alv-website-2024
18-04-2024

Algemene Leden Vergadering

Graag nodigen wij jullie uit voor de Algemene Ledenvergadering op 18 april om 20:00 uur in de bovenzaal van de Kromme Knilles.

LEES MEER voan-netwerkavond-rabobank
21-03-2024

Netwerkavond met spreker Lize Nauta

Interessante avond op donderdag 21 maart, met spreker: Lize Nauta, een vooraanstaand econoom bij RaboResearch