Voorjaarsborrel aan boord bij Prego Zeilzwerven

Op 25 mei hebben we genoten van een heerlijke avond aan boord van de schepen van Prego. Na een welkomstwoord van Ulric en onder het genot van een drankje werden de zeilen gehesen. Een groot deel van de groep stapte aan boord van Skutsje De Halve Maan en ging al zeilend richting Terherne. Onder begeleiding van Richard en Jelte werden de taken verdeeld en kwamen we langs de mooiste plekjes. Het weer was ons goed gezind; voldoende wind en de zon maakte het aangenaam.

De rest van de groep bleef op het grote vrachtschip Avontuur en met stuurvrouw Odet namen ze een andere route op dit indrukwekkende 39-meter lange schip.

 

Na een uurtje varen ontmoetten beide schepen elkaar en gingen we voor anker. Iedereen kwam weer aan boord van de Avontuur en daar konden we samen heerlijk genieten van een buffet van Spijkerman. Na het eten nam Odet weer het roer en bracht ons allemaal terug naar Akkrum. Voor de liefhebber was er daarna nog een gezellige aflsuitende borrel. 

 

Het was een zeer geslaagde avond!

op de agenda

LEES MEER img6415
03-09-2023

VOAN Familiedag

We kijken terug op een zeer geslaagde VOAN Familiedag op 3 september. SUPPEN, kanovaren, zeilen, voor ieder wat wils. Prachtig weer en heerlijke hapjes en drankjes.

LEES MEER logo-poiesz-foto-groot
15-06-2023

Bedrijfsbezoek Poiesz

Op donderdag 15 juni organiseren we een avondvullend programma met als hoogtepunt de rondleiding bij Poiesz in Sneek.

LEES MEER zeilen-hoog
25-05-2023

Voorjaarsborrel aan boord

Op 25 mei was er een gezellige voorjaarsborrel in Akkrum.