VOAN Familiedag

Op zondag 3 september hebben wij onze VOAN Familiedag gehouden bij Jachthaven Drijfveer in samenwerking met restaurant De Koken.

 

We kregen een zeer warm welkom met koffie, thee, limonade en heerlijke appeltaart met slagroom. Vervolgens hebben we de hele middag genoten bij en op het water. De kinderen konden in de waterballen, lekker een SUP pakken en het water op. Anderen gingen een rondje dorp met de kano of richting Terherne in de elektrische sloep. De weergoden waren ons zeer goed gezind, de hele middag zon en aangename termperaturen, waardoor we heerlijk langs de waterkant konden genieten van de heerlijke hapjes en drankjes van de Koken. 

Tegen het einde van de middag giingen we op informele wijze samen eten. De kinderen konden hun eigen pannenkoeken versieren. Voor de volwassenen waren er overheerlijke pizza's.

 

We kijken daarom terug op een zeer verzorgde en geslaagde dag, bedankt allen voor de aanwezigheid en Drijfveer en De Koken voor de gastvrijheid en uitstekende verzorging van deze dag.