Terugblik Thema-Avond: "Circulair Bedrijventerrein Akkrum"

Op 2 november organiseerden we een inspirerende thema-avond in Grandcafé & Hotel Goerres, gericht op duurzaam ondernemen op het bedrijventerrein van Akkrum. Jantie van der Laan en Marije de Boer van Circulair Friesland en Hedwich Rinkes en Dennis Mous van de Gemeente Heerenveen deelden waardevolle inzichten over circulaire bedrijventerreinen.

 

Het tweede deel omvatte groepssessies waarin aanwezigen brainstormden over samenwerking en concrete actiepunten voor circulariteit in Akkrum. Bedankt aan alle deelnemers en sprekers voor hun bijdrage.

 

Deze avond markeert het begin van onze gezamenlijke inzet voor een circulair bedrijventerrein in Akkrum. Laten we de gegenereerde ideeën omzetten in concrete acties voor een duurzame toekomst. Dank aan allen die hebben bijgedragen.

 

VOAN brengt ondernemers samen. We verwelkomen je graag als lid van VOAN.

Aanmelden

Interessant voor onze ondernemers

LEES MEER fries-ondernemersdebat-blokje
16-11-2023

Fries Ondernemersdebat

Er is nu een mogelijkheid om in debat te gaan met de politieke partijen. Dus nu niet alleen in het wild wat roepen maar echt persoonlijk vragen stellen!

LEES MEER sander-schimmelpenninck
07-11-2023

Sander Schimmelpennick

Bijeenkomst Sander Schimmelpennick over 'De Kloof' en voorstellen voor een eerlijker Nederland

LEES MEER igor-omilaev-fhgwfzddaos-unspl
31-10-2023

Inspiratiesessie AI

Knooppunt Heerenveen organiseert een Inspiratiesessie AI. Spreker Bart Beima is zelfstandig business developer en expert op het gebied van AI.