Kerstwens en terugblik 2023

We wensen iedereen hele fijne feestdagen en een voorspoedig 2024! 

Het jaar begon met wisselingen in het bestuur tijdens de ledenvergadering. De nieuwe bestuursleden hebben inmiddels hun draai gevonden en in de loop van het jaar zijn er diverse leuke activiteiten georganiseerd. En er hebben zich maar liefst 14 nieuwe leden aangemeld, van harte welkom allemaal!

 

In mei was er een gezellige voorjaarsborrel aan boord van de skutsjes van Prego. De sfeer was ontspannen en het was een mooie gelegenheid voor leden om bij te praten. In juni werd een bijzonder succesvolle en interessante avond gehouden bij Poiesz in Sneek, waar een zeer groot aantal leden aanwezig was.

Na de zomervakantie organiseerden we een zomerse familiedag. Het weer werkte mee en de gastvrijheid van de Drijfveer en De Koken maakte het tot een zeer geslaagde middag. November stond in het teken van circulair ondernemen op het bedrijventerrein tijdens een thema-avond bij restaurant Goerres. 

In de donkere wintermaanden hebben we Akkrum-Nes wederom weten om te toveren tot een sfeervolle bestemming met het prachtige verlichte skutsje nabij de spoorbrug. 

We kijken uit naar 2024 en hopen jullie allemaal te treffen op de nieuwjaarsborrel! 


Groeten van het bestuur:
Maria, Hans, Ulric, Veroni, Arjan, Anita, Yvette en Frouwkje

op de agenda

LEES MEER kopje-website-akkrum-bloeit
17-05-2024

Akkrum-Nes Bloeit

Ondernemersontbijt tijdens Akkrum-Nes Bloeit. Ga ook mee op vrijdag 17 mei, aanmelden kan via deze website.

LEES MEER blokjes-alv-website-2024
18-04-2024

Algemene Leden Vergadering

Graag nodigen wij jullie uit voor de Algemene Ledenvergadering op 18 april om 20:00 uur in de bovenzaal van de Kromme Knilles.

LEES MEER voan-netwerkavond-rabobank
21-03-2024

Netwerkavond met spreker Lize Nauta

Interessante avond op donderdag 21 maart, met spreker: Lize Nauta, een vooraanstaand econoom bij RaboResearch