Bedrijfsbezoek bij Van der Werff in Heerenveen

Op donderdag 13 juni hebben wij een zeer geslaagd bedrijfsbezoek gehad bij VOAN-lid Van der Werff in Heerenveen. De opkomst was groot en de bus zat vol enthousiaste leden.

 

Van der Werff, een indrukwekkende transporteur met een terrein van ruim 7 hectare en meer dan 250 vrachtwagens die dagelijks door de Benelux rijden, opende zijn deuren voor ons. Tijdens het bezoek kregen we een unieke rondleiding in groepen, waarbij we onder andere de eigen werkplaats en de enorme op- en overslagloodsen hebben gezien. Het was een fascinerend kijkje achter de schermen van een van de grootste transportbedrijven in onze regio.

 

We verzamelden om 18:00 uur bij de Galemaleane, waarna we met een touringcar naar Heerenveen vertrokken. Bij aankomst bij Van der Werff werden we verwelkomd met heerlijke pizza’s van Woodness Pizza, verzorgd door Hendrik de Jong. Tijdens de introductie en een stukje geschiedenis over Van der Werff genoten we van deze Italiaanse lekkernijen.

 

De rondleiding startte om 19:45 uur in groepen en duurde ruim een uur, waarbij er volop gelegenheid was om vragen te stellen. Na de rondleiding was er tijd om na te praten onder het genot van een drankje en borrelhapje. Rond 22:00 uur vertrokken we weer met de touringcar terug naar Akkrum. Hierna was er gelegenheid om samen na te borrelen bij Grand Café Goerres.

 

We kijken terug op een inspirerende en gezellige avond!

Fotografie: Van der Werff

op de agenda

LEES MEER skutsje-prego
04-07-2024

Zomerborrel aan boord

Kom genieten van een prachtige zomeravond op het water!

LEES MEER pean-familiedag
22-09-2024

VOAN Familiedag 2024

Bereid je voor op een middag vol leuke activiteiten voor jong en oud. Denk aan sportieve workshops op het water en nog veel meer verrassingen.

LEES MEER -van-der-werff
13-06-2024

Bedrijfsbezoek Van der Werff

Op donderdag 13 juni hadden we een zeer geslaagde avond bij Van der Werff.

Samen heb je meer / Tegearre hast mear

Onze leden