Poiesz: uniek supermarktbedrijf in het noorden

Het geheim achter het succes van Poiesz is het distributiecentrum. Het is dagelijks een komen en gaan van duizenden producten. Dankzij een goedlopend logistiek proces zorgen ze ervoor dat de winkels iedere dag weer op tijd en rijkelijk gevuld zijn. Met een grote verscentrale, eigen gebaksafdeling, non-food voorraden en natuurlijk ook het verwerken van lege flessen en afval kijk je je ogen uit in het distributiecentrum van ruim 30.000 m2!

 

Poiesz geeft niet vaak rondleidingen in het distributiecentrum, maar voor VOAN heeft Poiesz gemeend om een rondleiding te verzorgen waarbij algemeen directeur Piet Smit ons het kijkje achter de schermen bij hun dynamische distributiecentrum in Sneek gaat geven.

 

Op donderdag 15 juni organiseren we een avondvullend programma met als hoogtepunt de rondleiding bij Poiesz in Sneek. We starten de avond bij Goerres met een lekkere maaltijd. Daarna stappen we in de touringcar en rijden we richting Sneek. Geef je ogen de kost in het grote distributiecentrum en als je vragen hebt over deze succesformule, stel ze gerust!

Daarna rijden we met de bus weer terug naar Akkrum en sluiten we de avond af met een gezellige netwerkborrel bij Goerres.

Meld je snel aan voor deze enerverende avond via de website!

 

Aanmelding is gesloten.

Distributiecentrum Poiesz Sneek