Bezoek Distributiecentrum Poiesz

Wat een bijzondere avond was het op donderdag 15 juni! We hopen dat jullie net zo hebben genoten als wij van de unieke ervaring die we mochten delen. Hier is een terugblik op ons bezoek aan het dynamische distributiecentrum van Poiesz in Sneek:

 

Poiesz, een uniek supermarktbedrijf in het noorden, opende de deuren van zijn distributiecentrum voor ons, wat zelden gebeurt. Het distributiecentrum van ruim 30.000 m2 is het kloppende hart van het Poiesz succesverhaal. Hier wordt dagelijks een indrukwekkende hoeveelheid producten verwerkt en verzonden naar de filialen. Het logistieke proces verloopt vlekkeloos en zorgt ervoor dat de winkels elke dag weer rijkelijk gevuld zijn. We hebben kunnen zien hoe Poiesz een grote verscentrale heeft, een eigen gebaksafdeling, non-food voorraden en zelfs het verwerken van lege flessen en afval onder één dak.

 

Maar het hoogtepunt van de avond was de persoonlijke rondleiding door de algemeen directeur van Poiesz, de heer Piet Smit. Hij gaf ons een exclusief kijkje achter de schermen, waarbij we de kans kregen om vragen te stellen over de geheimen achter het succes van Poiesz.

 

De avond begon bij Goerres, waar we genoten van een heerlijke maaltijd om onze energie op te laden. Vervolgens stapten we in de touringcar en reden we richting Sneek. In het distributiecentrum van Poiesz gaven de medewerkers ons een warm welkom en werden we ondergedompeld in de bedrijvigheid van het centrum.

 

Na de fascinerende rondleiding keerden we met de bus terug naar Akkrum, waar we de avond in stijl afsloten met een gezellige netwerkborrel bij Goerres. Dit was een uitstekende gelegenheid om met mede-ondernemers te netwerken en ervaringen uit te wisselen.

 

We willen Poiesz en de heer Piet Smit nogmaals bedanken voor hun gastvrijheid en de bijzondere ervaring die ze ons hebben geboden. 

Distributiecentrum Poiesz Sneek