Nieuw Voan lid: BRetail

Hans Bijker

 

Hans Bijker heeft zich vanaf februari 2022 aangemeld als lid van Voan. Hans is al lange tijd actief betrokken bij het centrumvisieproject van Akkrum en voor vele dorpsbewoners een bekend gezicht.

 

"Na een prachtige tijd te hebben gehad bij Halfords Nederland en ANWB Retail ben ik in 2018 zelf verder gegaan als zelfstandig ondernemer. In het begin zoekende en na een interim opdracht voor een Retailorganisatie in de zorg wist ik dat het wellicht goed zou zijn om via mijn netwerk in aanraking te komen met wat grotere opdrachtgevers.

 

Ik raakte in gesprek mensen van Stap In Training & coaching en we spraken over samenwerken, vlak daarna startte ook mijn samenwerking met OVD-Opleidingen. Leuk om iets te gaan doen met groepen tenzij…..er een pandemie uitbreekt, het werd even stil op de lijn zeg maar. Vasthoudend aan mijn droom en het plaatje dat ik voor ogen had zette ik door. De trainingen trokken aan en ik leer veel. Voor Stap In verzorg ik nu trainingen op blijvende gedragsveranderingen aan Spar Holding en Plus Supermarkten. Kenmerkend hierbij is met plezier andere dingen doen dan je deed waarbij ik geen les geef maar vol in de interactie ga met de deelnemers. Voor OVD-Opleidingen voorzorg ik Hoger Retail Management aan leidinggevenden van HEMA Nederland en verzorg ik verkoopttrainingen, operationeel management en Visual Merchandising aan diverse grootwinkelbedrijven. Tsja, en toen vroeg Van Delft Chocolates & Bakery of ik tussendoor Chef Personeel Winkels wilde zijn voor de Pepernotenwinkels in Nederland en Duitsland, maar natuurlijk! Zoals je ziet een gevarieerde werkweek waarbij alles draait om winkels en mensen.

 

Is mij agenda dan vol? Nee, er zijn nog teveel leuke dingen om te doen! In 2020 besloot ik om Zelfstandig Trouwambtenaar te worden en inmiddels staan er drie huwelijken gepland waarvan er twee op blote voeten op het strand van Ameland. Als ik in het vaarseizoen beschikbaar vind ik het leuk om vaartrainingen te verzorgen op voornamelijk motorjachten.

 

Leuk, leuker, leukst! In november en december ren ik door het dorp met een veer op mijn muts om als ‘Hans Mijnheer’ Sinterklaas te ondersteunen, de Dieuwertje Blok van Akkrum en Nes. Wat een feest!

 

Ik ben bij de VOAN actief als lid van de werkgroep Centrum Visie Akkrum & Nes, ik lever een bijdrage in natura maar was nog geen lid. Dus nu ben ik lid van deze mooie en zeer actieve ondernemingsvereniging en spreken we elkaar binnenkort!"

 

Maak kennis met Hans Bijker op de volgende bijeenkomsten of neem contact op door een bericht te sturen naar info@b-retail.nl of bezoek zijn Linkedinpagina (1) Hans Bijker | LinkedIn