Vanaf 1 juli 2020 heeft Van Ittersum Advies en Dienstverlening zich aangesloten als lid bij ondernemersvereniging Voan. ittersum

 

Hallo leden van de VOAN, 

 

Sinds 1 juli jl. wonen wij aan De Silo te Akkrum, in een prachtig huis in de schitterende omgeving van Akkrum/Nes. Sommige mensen kennen ons al en voor al die overige VAON leden een kleine introductie wie ik/wij zijn.

 

Ik ben Philip van Ittersum gehuwd met Angela, 52 jaar oud en hebben 2 kinderen. Wij komen uit De Hommerts waar wij een middelgroot melkveebedrijf runden. Ondernemen is vooruitkijken, zeker voor 5 jaar en als het even kan met een doel van over 10 jaar. Met die visie hebben wij besloten ons melkveebedrijf over te doen aan anderen en ons te richten op een minder fysiek belastend leven met nieuwe doelen. En dat is na een zoektocht deze omgeving geworden. 

 

Onlangs ben ik een nieuw bedrijf gestart, onder de naam: Van Ittersum Advies & Dienstverlening. Mijn taken/opzet zijn of worden onder deze ZZP naam A: advies en ondersteuning voor zowel agrarische als dienstverlenende bedrijven. B: Dienstverlening op ZZP-basis of via (tijdelijke) dienstverband. C: i.s.m. Bewindvoering meerderjarigen (in opbouw). Kortom, plannen en ideeën genoeg. 

 

Nu ga ik, samen met Angela de komende tijd ons vooral richten op het integreren, netwerken en hopen via de bijeenkomsten van het VOAN kennis te maken met de mensen uit Akkrum/Nes. Wij zijn flexibel en laagdrempelig ingesteld, tijd voor een kennismakingspraatje of “een bakje doen” is er altijd. Misschien kunnen we dan elkaar via die link of via een andere weg elkaar een keer van dienst zijn. 

 

Hopend jullie binnenkort via de VOAN of daarbuiten te ontmoeten, wij zien er naar uit. 

 

Al het goede toegewenst en pas goed op uzelf! 

 

Met vriendelijke groet, 

 

Philip van Ittersum 

 

Van Ittersum Advies en Dienstverlening
De Silo 2
8491 PG Akkrum

Phone: 06 21 937 435
Mail: vanIttersum@online.nl