Op vrijdag 14 juni jl. vond het Voan zorgontbijt plaats in Mienskipssintrum Leppehiem in Akkrum. Het was een succesvolle ochtend waarbij het grootste deel van de zorgaanbieders uit Akkrum en Nes aanwezig waren. De dorpen mogen trots zijn op het aanbod dat in deze regio beschikbaar is.

Zorgintroductie avond
Om een beter beeld te krijgen van de diensten van de zorgaanbieders en de mogelijkheden tot samenwerking te verkennen, organiseert Voan op dinsdag 24 september een Zorgintroductie avond. De genodigden krijgen de mogelijkheid een presentatie te geven in de vorm van een elevator pitch. Een korte, maar krachtige introductie van maximaal 5 minuten. Het belooft een energieke avond te worden.

 

Na afloop van de presentaties is er gelegenheid tot netwerken met een hapje en een drankje.


Locatie en tijdstip

De genodigden zijn van harte welkom vanaf 19.00 uur bij Boarnsterhim State (Wjitteringswei 67 te Aldeboarn). De avond start om 19.15 uur.


Avond voor genodigden
Deze bijeenkomst is branchegebonden en alle zorgaanbieders van Akkrum en Nes die bekend zijn bij het bestuur hebben een uitnodiging ontvangen. Mocht u geen uitnodiging hebben ontvangen en wel graag aanwezig zijn bij deze avond, dan kunt u een mail sturen met uw motivatie naar secretariaat@voan.nl.