Zomerborrel aan boord bij Prego Zeilzwerven


Op donderdag 30 juni bent u van harte uitgenodigd mee te gaan op een zomerborrel aan boord van een schip van Prego Zeilzwerven. Aan boord wordt u getrakteerd op een drankje en een maaltijd en is er gelegenheid tot netwerken in een ongedwongen sfeer tijdens een rondvaart over de meren rondom Akkrum.

 

Opstapplaats op Jachthaven Tusken de Marren
Het schip waarmee we gaan varen ligt in de Meinesloot bij Jachthaven Tusken de Marren. U rijdt met de auto of de fiets naar de achterzijde van het haventerrein, voorbij de receptie, en parkeert op het terrein bij het grote toilethok. U loopt naar de waterkant en ziet de schepen van Prego aan de wal liggen. De schepen zijn herkenbaar aan de gele vlaggen. 

 

Navigatie adres

Prego Zeilzwerven
Jachthaven Tusken de Marren
Ulbe Twijnstrawei 31
8491 CJ Akkrum

 

Programma

17:30 uur Inschepen op Jachthaven Tusken de Marren in Akkrum

18:00 uur Welkom en vertrek rondvaart met gezellige zomerborrel en maaltijd aan boord.

+/- 21:00 uur  Afsluiting en aankomst in Jachthaven Tusken de Marren in Akkrum

 

Kledingsadvies

Pas uw kleding aan op de weersverwachting en zorg voor gemakkelijke en voldoende warme kleding. Ook is het verstandig platte schoenen te dragen aan boord. Er is een ruim vooronder met comfortabele zitplaatsen om te schuilen in geval van regen.  

 

Aanmelden
Meldt u aan voor deze zomerse netwerkborrel via het aanmeldformulier op de contactpagina via deze link: Aanmeldformulier.