Workshop Leiderschap 

 

Op donderdag 27 februari a.s. organiseert VOAN een Workshop Leiderschap. 

Deze workshop wordt verzorgd door Gosse Wielinga uit Akkrum. 

 

Gosse Wielinga

Gosse is leider op het gebied van business en technologie met een bewezen staat van dienst in het ontwikkelen en leiden van succesvolle productie start-ups en het consequent leveren van solide projectgroei voor bedrijven. Bovendien is Gosse een gecertificeerde coach, spreker en trainer die mensen verbindt door middel van het opbouwen van relaties en het uiten van visie.  

 

Gosse: "Mijn reis begon in het bedrijf van de buurman waar ik de principes van leiderschap leerde en mezelf ontwikkelde. Destijds was ik voor 90% op mezelf gericht en 10% op anderen. In de loop der jaren heb ik in veel verschillende bedrijven gewerkt en allerlei functies gehad. In de daarop volgende 20 jaar verschoof dit percentage naar 60% en 40%. De laatste 10 jaar ben ik voor 10% op mijzelf ­gericht en 90% op­­ anderen. Deze transformatie gaf me een enorm inzicht in mijn eigen leiderschap. Ik heb geleerd dat het ontwikkelen van mezelf niet voldoende is om te groeien naar mijn potentieel, het ontwikkelen van anderen helpt me meer inzicht te krijgen in de impact die ik kan hebben op het leven van anderen én van mezelf.

 

Mijn missie is anderen te helpen hun potentieel te bereiken en morgen een beter leven te hebben." 

Gosse spreekt Engels in zijn video’s. Tijdens de bijeenkomst spreekt Gosse Nederlands.

Meer informatie over Gosse Wielinga vind je via deze link: https://gossewielinga.com/nl/home-nl/

 

Workshop Leiderschap 
Gedurende deze bijeenkomst spreekt Gosse over zijn visie op leiderschap. Vele ondernemers geven dagelijks leiding aan medewerkers om tot een gewenst resultaat te komen. Dit geldt ook voor freelancers die zich inzetten voor de doelen van hun opdrachtgever. Maar welke elementen zijn belangrijk om op een effectieve manier leiding te geven? En belangrijker nog, welke vaardigheden zijn essentieel als je een goede leider wilt zijn? 

 

Tijdens deze interactieve workshop leer je belangrijke leiderschapsvaardigheden toepassen, zoals communiceren, delegeren en gebruik maken van je eigen identiteit. 

De opgedane kennis geeft een goede basis om te groeien in je rol als leider binnen de organisatie en het team waar je onderdeel vanuit maakt.

 

Introducées welkom
Het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden is belangrijk voor alle ondernemers uit Akkrum en Nes. Het zou mooi zijn als u andere ondernemers uit uw netwerk die wonen of werken in Akkrum en Nes meeneemt als introducé. Zij zijn van harte welkom.

 

Locatie en opgave
De workshop vindt plaats op donderdag 27 februari vanaf 20.00 uur. De locatie wordt binnenkort bekend gemaakt. De zaal is geopend vanaf 19.45 uur.

 

U kunt zich opgeven voor deze bijeenkomst via het opgaveformulier (klik om door te gaan naar het formulier).