Voan familiedag bij de Kameleon in Terherne.

 

Het belooft een middag vol watersportplezier en activiteit te worden op het kameleoneiland en in het kameleondorp. U als lid van Voan bent uitgenodigd om met het hele gezin aan deze activiteit deel te nemen. Net als andere jaren wordt het een hele gezellige middag.

 

Datum en vertrek
Op zondag 8 september wordt u om 13.00 uur verwacht op de kade bij de spoorbrug in Akkrum. U vertrekt per boerenpraam vanaf deze locatie naar Terherne en na de activiteiten komt u hier rond 19.30 uur weer terug. U kunt parkeren in de Galemaleane.

 

Programma

13.00 – 13.15 uur            Ontvangst op de kade bij de spoorbrug in Akkrum

13.15 – 13.45 uur            Vertrek en vaartocht per boerenpraam naar het Kameleoneiland in Terherne

13.45 – 16.15 uur            Actieve verkenning van het Kameleoneiland met groepsactiviteiten

16.15 – 16.45 uur            Rondvaart door het Natura 2000 natuurgebied met een oorlam van de kapitein (voor de volwassenen)

16.45 – 17.15 uur            Verkenning van de Kameleonboerderij in Terherne

17.15 – 18.45 uur            Smakelijk barbequebuffet (vacature voor Grillmaster)

18.45 – 19.30 uur            Terugvaart naar Akkrum met de boerenpraam

 

Kledingvoorschriften
Het middagprogramma vindt plaats op een buitenlocatie, het kameleoneiland, dus draag geschikte kleding, schoeisel en neem een extra set kleren mee.

We eindigen het middagprogramma met een persoonlijke uitdaging: wie durft het aan om over de pompebléden te lopen of probeert met de polsstok over de sloot te gaan? (optioneel onderdeel, kijken naar de waaghalzen mag ook).

 

Voorpret met de Kameleon-app!
Wilt u meer informatie of de achtergrond weten van de Kameleon? Download dan de kameleon-app op de smart-phone en laat u rondleiden door de boerderij met augmented reality.

 

Vacature: Grillmaster
Voor de smakelijke barbecue zoeken we nog enkele grillmasters om het vlees te bereiden voor het gezelschap. Bent u een enthousiaste grill-specialist of hobby-griller en wilt u uw vaardigheden inzetten tijdens deze maaltijd? Twijfel dan niet en meldt u bij de grill tijdens het barbequebuffet. Meerdere functies beschikbaar. 

 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden met het aanmeldformulier https://voan.nl/contact/opgave-voan-activiteit.