Op 14 februari jl. zijn de centrumondernemers van Akkrum in gesprek gegaan over verschillende facetten van het centrum van Akkrum. Deze avond stond in het teken van informeren en mogelijkheden verkennen om gezamenlijk de beleving van bezoekers van het centrum te versterken.

 

Om dit gesprek te vervolgen en concrete doelen te stellen en plannen te maken, vindt er op maandag 13 mei een vervolgbijeenkomst plaats.

 

Locatie en tijdstip

Deze bijeenkomst wordt gehouden in Café Kromme Knilles.

De zaal is geopend om 19.45 uur en de avond start om 20.00 uur.

 

Genodigden

Deze bijeenkomst is voor alle centrumondernemers van Akkrum, zoals de winkeliers en de horeca. De genodgden ontvangen een uitnodiging per email.

Mocht u geen uitnodiging voor deze avond hebben ontvangen en is uw bedrijf of organisatie actief in het centrum van Akkrum?

Dan kunt u uw verzoek om aanwezig te zijn kenbaar maken met een bericht aan bestuur@voan.nl.

Vergroot uw netwerk

Als lid van VOAN kunt u uw kennis en ervaring delen met andere ondernemers op netwerkavonden in een formele en informele sfeer. 

 

Minimaal 6 keer per jaar vindt er een contactavond plaats welke varieert van invulling. Zo worden er workshops gegeven en bedrijven bezocht. U vergroot uw netwerk, krijgt inzicht in de kennisgebieden van lokale ondernemers en vindt mogelijkheden om samen tot business te komen. 

 

U kunt zich nu aanmelden voor de eerstvolgende VOAN Activiteit.

 

Aanmelden voor VOAN activiteit

Met * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.