Kom kennismaken, informatie halen en folders wisselen!


15 april 2019 organiseert Toeristisch Netwerk De Friese Wouden (TNFW) een informatiebijeenkomst en foldermarkt in Openluchtmuseum 't Damshûs te Nij Beets. 

Ondernemers, overheden en derden uit de gemeenten Heerenveen, Ooststellingwerf, Opsterland, Smallingerland en Weststellingwerf zijn van harte welkom! De toegang is gratis. Er is plaats voor maximaal 70 deelnemers. Daarom is aanmelden via info@tnfw.nl verplicht. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt, want vol is vol.

Het programma
19.00 uur - Inloop met koffie/thee 
19.30 uur - Start/Opening
19.35 uur - Voorstelmoment Elizabeth Pilat
19.45 uur - Presentatie Legacy Leeuwarden-Fryslân 2018
19.55 uur - Presentatie Turfroute
20.05 uur - Presentatie Bonifatiuspad
20.15 uur - Voorstellen platforms uit de regio (pitches)
20.35 uur - Discussiepanel + werkvorm
20.55 uur - Terugkoppeling/afsluiting
21.00 uur - Netwerken + foldermarkt

Voorstelmoment Elizabeth Pilat
De nieuwe gebiedsregisseur stelt zichzelf graag voor. Daarnaast geeft ze een doorkijkje. Waar gaat TNFW op korte termijn mee aan de slag? 

Legacy Leeuwarden-Fryslân 2018

Wat heeft het Culturele Hoofdstadjaar 2018 opgeleverd? En waar kunnen we mee verder?  Zijn er in 2019 nog zaken waar we als regio op kunnen inspelen? 

Turfroute
De gemeenten zijn volop bezig met diverse projecten om de Turfroute beter voor het voetlicht te brengen. Welke zaken spelen er? En wat kan de regio daarmee?

Bonifatiuspad
Het Bonifatius Kloosterpad is een verhalenroute, die geworteld is in de klooster/middeleeuwse geschiedenis van Fryslân en die een nieuwe betekenis geeft aan het wandelknooppuntennetwerk in de Friese Wouden. Er vormt zich een digitale verhalenketen langs de route van Dokkum over Smalle Ee naar Wolvega. Wat is de status van dit project? En wat kan de regio hiermee?

Pitches
Zuidoost Friesland kent legio initiatieven, samenwerkingsverbanden en ondernemersverengingen. Kent iedereen elkaar? Is het duidelijk waar mogelijke samenwerkingskansen liggen? En wat verwachten deze partijen van TNFW? 

In één minuut presenteren de initiatieven zichzelf. Vervolgens krijgen zij een halve minuut om een statement richting TNFW te maken. Razendsnel vliegt de informatie ons om de oren. Opletten geblazen dus! Wilt u ook van deze kans gebruik maken namens een initiatief? Meld u dan tijdig bij Elizabeth Pilat via info@tnfw.nl / 0647905036. Ook hier geldt: vol=vol! 

Discussiepanel + werkvorm
Waar moet TNFW op lange termijn mee aan de slag? Welke thema's zijn belangrijk voor Zuidoost Friesland? En hoe gaan we dit in gezamenlijkheid organiseren? Via een discussie en werkvorm hopen het bestuur en Elizabeth concrete informatie van u te krijgen. Dit is het moment om u te laten horen! 

Foldermarkt
Vanaf 21.00 uur is het tijd om folders te ruilen, elkaar beter te leren kennen en een lekkere (non-alcoholische) versnapering te nuttigen! Neem dus vooral stapels van uw folders, visitekaartjes of brochures mee! Dit is het moment om uw eigen materiaal te verspreiden en een goede voorraad voor het zomerseizoen in te slaan! Vergeet u daarom niet om doosjes en of tassen mee te nemen?

U krijgt deze avond heel veel informatie, u leert veel mensen & initiatieven kennen en er is voldoende tijd om te netwerken. Een echte meet&greet dus!

 

Aanmelden

Voor deelname aan deze avond kunt u zich aanmelden door een mail te sturen naar info@tnfw.nl.


Graag tot ziens op maandagavond 15 april vanaf 19.00 uur in 't Damshûs (Domela Nieuwenhuisweg 59 B, 9245 VC Nij Beets). Klik voor de route hier.

Namens het dagelijkse bestuur van Stichting Toeristisch Netwerk De Friese Wouden,
Johan Brandsma, Sietse Derks, Rob Meppelink, Maaike Ploeg en Gerard Wolters