In de afgelopen jaren is zeer waardevolle informatie beschikbaar gekomen voor ondernemers in veel Friese kernen waaronder Akkrum.

Recentelijk is door Broekhuis Rijs Advisering in opdracht van de Provincie Fryslân en bijna alle gemeenten een sterkte / zwakte analyse verricht voor ruim 70 winkelgebieden binnen de provinciegrens.
Deze analyse geeft zicht op veel aspecten van een winkelgebied zoals:
•        Wat is de toekomstpositie van Akkrum?
•        Is ons winkelbestand nog wel toekomstbestendig?
•        Hebben we over vijf jaar nog steeds voldoende trekkracht voor de consument?
•        Welke positie kan Akkrum in de toekomst als winkelgebied binnen Friesland innemen?bert-broekhuis

Op maandag 21 oktober a.s. in de bovenzaal van Eetcafé Kromme Knilles krijgt u een blik in de toekomst. Bert Broekhuis gaat deze avond in op de kansen en bedreigingen die uw onderneming direct aangaan.
tom-kikkert
Aan de hand van feitelijke gegevens wordt de positie van Akkrum nu en in de toekomst weergegeven. Tom Kikkert geeft u daarnaast zicht op de huidige consument en de wijze waarop deze beslist juist wel of niet naar uw winkel te gaan, en wat u daar voor invloed op kunt uitoefenen.

Tom adviseert en ondersteunt veel (inter)nationale winkelmerken en heeft een zeer duidelijke visie op de toekomst van retail. U krijgt ook alle gelegenheid om op deze avond vragen te stellen en met de inleiders in discussie te gaan.

Locatie en datum
Wij ontvangen u graag op maandagavond 21 oktober a.s. in de bovenzaal van Eetcafé Kromme Knilles, inloop vanaf 19:30 uur.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor deze interessante avond door een email te sturen naar ledenadministratie@voan.nl.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in een samenwerking tussen ondernemersverenigingen Voan en Plaatselijk Belang Akkrum.

 

logo-voan plaatselijk-belang