Voan uitnodiging bezoek aan Concorp Jirnsum 
28 november 2019

Zo lekker, het zou verboden moeten worden!logo-concorp

Prettig gestoord, grappig, onweerstaanbaar en een beetje brutaal. Zo omschrijft Concorp de dropjes en winegums van het merk Autodrop. Deze “prettig gestoorde dropjes” worden gemaakt in de fabriek van Concorp in Jirnsum. 

 

Alles wordt gemaakt op basis van natuurlijke kleur- en smaakstoffen en volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Naast Autodrop is Concorp ook de producent van de merken Oldtimers en Schuttelaar en verantwoordelijk voor de marketing en distributie van Ricola, Skittels, Fisherman’s Friend, Anthon Berg en Heksehyl.

 

Grijp je kans en bezoek de productieruimten
Heeft u altijd al eens met uw eigen ogen willen zien hoe drop en snoep gemaakt wordt? Dan krijgt u met Voan en OVJ deze kans op donderdag 28 november. Bij hoge uitzondering opent Concorp in Jirnsum de deuren van haar productieruimten en neemt zij u mee in wat er allemaal komt kijken bij het maken van de meest gegeten drop en snoep van Nederland.

 

Programma

16.30 – 17.00 uur            Inloop en ontvangst

 

We delen het gezelschap op in 3 groepen

Groep 1.                            

17.00 – 18.00 uur            Diner

18.00 – 19.00 uur            Presentatie

19.00 - 20.00 uur             Rondleiding in de fabriek

 

Groep 2.                            

17.00 – 18.00 uur            Presentatie

18.00 – 19.00 uur            Rondleiding in de fabriek

19.00 - 20.00 uur             Diner

Groep 3.                            

17.00 – 18.00 uur            Rondleiding in de fabriek

18.00 – 19.00 uur            Diner

19.00 - 20.00 uur             Presentatie

 

20.00 – 22.00 uur            Nazit in Café de Fantast in Jirnsum

 

Vervoer en parkeren
U wordt voor dit bezoek verwacht op de productielocatie van Concorp op de Rijksweg 163 in Jirnsum. Het is de bedoeling dat u met eigen vervoer komt en kunt parkeren op de daarvoor aangewezen plaatsen rondom het gebouw. De ingang (rode deuren) vindt u in het midden van het zwart/rode kantoorgebouw.

 

Strikte Hygiëne regels

Omdat u met dit bedrijfsbezoek een voedingsmiddelenbedrijf betreedt, is het belangrijk dat u zich bewust bent van de strikte hygiëneregels. Na aanmelding voor deze excursie ontvangt u een document met de hygiëneregels en een vragenlijst. Deze vragenlijst krijgt u op de avond van het bezoek en dient u in te vullen voordat u de productieruimte betreedt.

 

Belangrijk: Bij het betreden van de productieruimte dient u platte stevige schoenen te dragen, geen pumps of schoenen met verhoogde hakken. U krijgt beschermende kleding aan voor het betreden van de productieruimte (Overjas, haarnetje, baardnetje (voor baardgroei langer dan 2mm) en oordopjes). Ook dient u sieraden, horloges, oorbellen, zichtbare piercings af te doen bij het bezoek aan de fabriek.

 

Aanmelden voor deelname – beperkt aantal plaatsen
Dit bedrijfsbezoek is bedoeld voor personen vanaf 18 jaar. Jongere personen zijn door de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften helaas niet toegestaan. U kunt zich aanmelden via het opgaveformulier op de website van Voan via deze link: https://voan.nl/bedrijven.  

Geef u snel op, want er kunnen maximaal 60 personen deelnemen. Vol = vol.

 

Mocht u zich hebben aangemeld en onverhoopt niet mee kunnen gaan? Geeft u dit dan zo snel mogelijk door via ledenaministratie@voan.nl. Zo geeft u een ander de gelegenheid in uw plaats mee te gaan.

Het bezoek aan Concorp is een gezamenlijke activiteit van Voan en de ondernemersvereniging van Jirnsum.