Welkomstborden

Als lokale ondernemers zijn we er trots op dat onze dorpen een warm welkom bieden aan iedereen die binnenkomt. We herkennen allemaal de digitale borden die langs drie toegangswegen van Akkrum staan. Deze borden zijn niet zomaar borden; ze zijn een venster naar onze gemeenschap en een professioneel visitekaartje voor onze dorpen. 

 

Adverteer

 

Kadobon Akkrum-Nes

In het hart van onze prachtige dorpen, Akkrum en Nes, wemelt het van de lokale winkels en ondernemers die de unieke charme van onze gemeenschap belichamen. Door lokaal te winkelen steun je onze buurtondernemers.

Met trots introduceerde de VOAN vorig jaar de Akkrum-Nes Kadobon. Wanneer je deze Kadobon gebruikt bij lokale winkels, treden er magische dingen in werking.

Ontdek de verborgen schatten van onze dorpen en ondersteun onze lokale ondernemers met de Akkrum-Nes Kadobon!

 

Kadobon

Levendigheid

Bij VOAN dragen we actief bij aan het bruisend houden van onze dorpen en het aanmoedigen van leuke evenementen. We ondersteunen een verscheidenheid aan lokale initiatieven, zoals Sint Maarten, Sinterklaas, de Kunstroute, Spikerspulwike, de Buitenspeeldag, Reuzedei en de Sleepbootdagen. Door deel uit te maken van ons netwerk, lever je een waardevolle bijdrage aan het behoud en de groei van deze prachtige activiteiten, waardoor onze gemeenschap sterker wordt.

Samen bouwen we aan een bloeiende en samenhangende gemeenschap.

 

Lid worden

VOAN brengt ondernemers samen. 

We verwelkomen je graag als lid van VOAN.

Aanmelden

Onze leden