netwerkborrel


Voan netwerkborrel 6 november

 

Na een bewogen periode met beperkingen door het Coronavirus is het gelukkig weer mogelijk u als lid te mogen uitnodigen voor een netwerkborrel. Deze avond kent geen formeel programma met een spreker. U kunt in een ontspannen sfeer bijpraten met uw collega-ondernemers uit Akkrum en Nes.

 

Het bestuur hoopt u en uw partner te mogen begroeten deze avond.

 

Locatie en tijdstip
De netwerkborrel wordt gehouden bij Hotel Restaurant Goerres op zaterdag 6 november. U bent van harte welkom vanaf 20.30 uur. Door de geldende regels in de horeca zal de laatste ronde consumpties geschonken worden om 23.30 uur en de avond eindigen om uiterlijk 23.55 uur.

 

Toegang met en zonder QR-code
Het is mogelijk de netwerkborrel bij te wonen met en zonder coronacheck app met QR-code. Alle gasten kunnen de centrale ingang gebruiken om naar binnen te gaan.

 

Gasten met een geldige QR-code kunnen hun drankje nuttigen bij de bar en op het overdekte en verwarmde terras. Gasten zonder QR-code zijn van harte welkom op het overdekte en verwarmde terras achter het restaurant en worden daar bediend. Voor alle gasten geldt dat zij gebruik mogen maken van de toiletten in het restaurant.

 

Aanmelden voor deelname
Om de voorbereidingen voor deze gezellige avond te kunnen doen, zien wij uw aanmelding graag tegemoet via de website. U kunt zich aanmelden via deze link: Opgave VOAN activiteit | VOAN

Mocht u vragen hebben over deze avond dan kunt u contact opnemen met 1 van de bestuursleden of een mail sturen naar bestuur@voan.nl.

 

Wij hopen op een ouderwets gezellige avond!

 

Met vriendelijke groet,

 

Jan-Willem, Maria, Leo, Ruud, 

Anita, Romkje, Veroni en Hans

 

logo-voan-klein

 

Bestuur en aspirantbestuursleden Voan