Ontbijtbijeenkomst Bedrijventerrein Akkrum

 

24 januari 2020

 

U bent van harte uitgenodigd voor een bijeenkomst omtrent de inrichting van toekomstbestendige en duurzame bedrijventerreinen op vrijdag 24 januari. Deze informatiebijeenkomst wordt georganiseerd door VOAN in samenwerking met de Gemeente Heerenveen.

 

U bent welkom vanaf 7.45 uur bij Aannemingsbedrijf Knol Akkrum en krijgt een ontbijt aangeboden. Het programma start om 8.00 uur en eindigt rond 9.30 uur. Een smaakvolle manier om u werkdag te starten, te netwerken en geïnformeerd te worden.

 wethouder-hans-buiten-895x670

Wethouder Hans Broekhuizen zal een toelichting geven omtrent de economische ontwikkelingen binnen de Gemeente Heerenveen en ingaan op het onderzoek toekomstbestendigheid wat uitgevoerd is in opdracht van de Provincie.

michiel-de-boer-heerenveen 

Specialist Duurzaamheid Michiel de Boer van de Gemeente Heerenveen zal ons meer vertellen over de klimaatadaptatie op de bedrijventerreinen van Akkrum.

 

Het programma wordt afgesloten door Jan de Jong (lid werkgroep KVO-B van de Ondernemerskring Heerenveen). Hij geeft een beeld van het Keurmerk Veilig Ondernemen voor Bedrijventerreinen ekeurmerk-veilig-ondernemen-kvon de acties die zijn ondernomen door de werkgroep om de veiligheid te vergroten, de overlast en criminaliteit terug te dringen en het onderhoud gezamenlijk aan te pakken.

 

Programma

8:00 uur Welkomstwoord

8:10 uur Korte toelichting economische ontwikkelingen Gemeente Heerenveen

8:20 uur Toelichting op Steconderzoek in opdracht van de Provincie naar de                               toekomstbestendigheid

8:30 uur Interactieve presentatie over klimaatbestendigheid en biodiversiteit                               toegespitst op Akkrum en specifiek bedrijventerrein Spikerboor

8:45 uur Gelegenheid tot het stellen van vragen

8:55 uur Toelichting op het Keurmerk Veilig Ondernemen op Bedrijventerreinen

9:15 uur Gelegenheid tot het stellen van vragen en afsluiting.

 

Locatie en aanmelden

Deze bijeenkomst wordt gehouden bij Aannemingsbedrijf Knol Akkrum op It Patroan 1 in Akkrum. U kunt zich aanmelden voor deelname door het onderstaande formulier in te vullen en te versturen.