VOAN organiseert jaarlijks verschillende markten en braderieën voor de inwoners van Akkrum en Nes (Gemeente Heerenveen). Op deze dagen komen vele toeristen naar Akkrum voor de kramen, muziek, toneel, oude ambachten, palingrokerij en andere activiteiten.

 

Als standhouders kunt u zich dit seizoen aanmelden voor de volgende braderieën:

 

Fryskedei
Op 3 augustus vindt de Fryskedei plaats. Zoals de naam al doet vermoeden staat het centrum van het dorp bol van activiteiten met een Fries thema. Een vast onderdeel van deze dag is de braderie. Het is mogelijk om u als standhouder aan te melden voor deelname aan de braderie op deze dag. U kunt deelnemen met een eigen kraam of gebruik maken van de mogelijkheid een kraam te huren.

U kunt uw interesse voor deelname aan deze dag via onderstaand opgaveformulier kenbaar maken. U ontvangt aansluitend informatie over de tarieven en mogelijkheden. De organisatie draagt zorg voor een breed aanbod op de braderie en zal na aanmelding contact met u opnemen.

 

Reuzedei

In 2010 bedacht een kleine groep Akkrummer ondernemers een themadag rondom duurzaamheid. Zij noemden het de Reuzedei. Inmiddels is de Reuzedei uitgegroeid tot een evenement dat zo’n 7.000 bezoekers trekt en volop in de belangstelling staat van de pers. Op zaterdag 1 juni vindt de Reuzedei met tal van activiteiten plaats.

De Kolk, nabij de spoorbrug in Akkrum, is dé centrale locatie waar alle evenementen plaatsvinden. Hier komen bedrijven, organisaties, stichtingen, scholen én bezoekers samen die alles weten of willen weten over duurzaam wonen, werken en leven. Elk thema komt aan bod: energie, groen rijden, elektrisch varen, eerlijk voedsel, hergebruik en bewust leven. Ook worden er lezingen gegeven door een ‘duurzame reus’.

Tijdens deze Reuzedei wordt er door de VOAN ook een braderie georganiseerd.

Shantydag

Op zaterdag 7 september vindt de Shantydag plaats. De Shantydag wordt georganiseerd door Akkrum Nes Centraal in samenwerking met VOAN. Op deze dag komen er verschillende shantykoren naar Akkrum om in het centrum hun repertoire ten gehore te brengen aan een breed publiek. Dit evenement trekt vele toeristen en liefhebbers van dit muziekgenre naar Akkrum. Een vast onderdeel van deze dag is de braderie. Het is mogelijk om u als standhouder aan te melden voor deelname aan de braderie op deze dag. U kunt deelnemen met een eigen kraam of gebruik maken van de mogelijkheid een kraam te huren.

 

U kunt uw interesse voor deelname aan deze dag via onderstaand opgaveformulier kenbaar maken. U ontvangt aansluitend informatie over de tarieven en mogelijkheden. De organisatie draagt zorg voor een breed aanbod op de braderie en zal na aanmelding contact met u opnemen.

 

Aanmeldformulier markt of braderie

Vul dan onderstaand formulier in. 

Met * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Volgende