De Sloepenmarkt staat al vele jaren bekend als het specialistische adres voor traditionele open sloepen, cabin sloepen en motorboten.

Omdat het assortiment en de dienstverlening breder is dan de "markt voor sloepen" gaat het bedrijf verder onder de naam Bmarine.

 

Alles onder één dak

Op de Singel 12 in Grou vindt ruim 2600m2 showroom, een verwarmde winterstalling, een solide technische service, deskundige bemiddeling en gezellige ligplaatsen. Kortom een geweldige thuishaven in het meest gewilde watersporthart van Nederland.

 

Full service watersportcentrum

Naast sloepen biedt Bmarine ook mooie karakteristieke motorjachten aan. Ze doen we veel meer dan aankoop, verkoop en bemiddeling. Bmarine is gegroeid tot een full service watersportbedrijf. Het team ontzorgt de echte bootliefhebbers met een complete service. Met ligplaatsen, winterstalling, onderhoud, reparaties, verzekeringen, adviezen... alles wat met plezierig varen te maken heeft.

 

Verkoop, aankoop, inruil, bemiddeling

Een mooi jacht verdient een enthousiaste eigenaar en omgekeerd. Bmarine brengt jachten en eigenaren op een plezierige en kundige manier bij elkaar. Ze beschikken over een royale collectie sloepen en jachten (gemiddeld 60), ruilen in, kopen in en bemiddelen. Die werkwijze maakt Bmarine tot dé marktplaats voor boten. Ze kennen de markt, de schepen en de mensen. Het netwerk zorgt voor een vlotte en juiste match.


Gastvrije ligplaatsen voor onze klanten

Een privé ligplaats voor uw eigen schip, te midden van meer mooie schepen, in het hart van de watersport. Dat is iets om trots op te zijn en keer op keer van te genieten. Gasten mee? Ontvang ze op uw jachthaven met koffie of thee in uw 'clubgebouw' van Bmarine.

 

Kennismaken met Bmarine?

Bij Bmarine ontmoet u mensen met dezelfde passie als u: die voor de betere sloepen en karakteristieke motorjachten. Kennismaken met vakmensen die u enthousiast te woord staan? Graag. Kennismaken met mooie schepen? Zeker weten. Voel u welkom bij Bmarine, waar de koffie altijd een mooi verhaal begeleidt.

 

Voor meer informatie brengt u een bezoek aan de website https://www.bmarine.nl/