Opschorten activiteiten Voan i.v.m. Corona maatregelen

In het kader van de afgekondigde maatregelen voor het afremmen van de verspreiding van het Corona virus gaat de Algemene Ledenvergadering van Voan op 26 maart niet door.

 

Tevens worden t/m 31 maart 2020 alle overige activiteiten van Voan geannuleerd. Dit betreft ook de geplande Workshop Microsoft Basics van 30 maart. 
Als de situatie gestabiliseerd is, worden er nieuwe activiteiten gepland en zullen de geannuleerde bijeenkomsten plaatsvinden. U wordt hierover tijdig geïnformeerd.

 

Behoefte aan informatie of overleg
De situatie waarin we ons op dit moment bevinden, is voor iedereen nieuw en onzeker. De uitwerking van de maatregelen zal voor elke ondernemer anders zijn. Mocht u behoefte hebben om met andere ondernemers van gedachten te wisselen of te sparren dan kunt u dit aangeven door middel van een email aan ledenadministratie@voan.nl. Het bestuur stelt u dan met elkaar in contact.

 

Bericht van huisarts Brent Bearda Bakker
Huisarts Brent Bearda Bakker heeft gevraagd een bericht met u als lid van Voan te delen.

 

“Beste dorpsgenoten,

 

Corona is inmiddels in onze omgeving binnengedrongen. Corona is geen griep maar een ziekte die ernstig (soms dodelijk) kan verlopen.

Vooral bij zwakkeren, maar in mindere mate ook bij gezonde mensen. 

 

Wij willen graag dat deze ziekte zich zo min mogelijk en zo langzaam mogelijk verspreiden gaat. Daarvoor is uw hulp onontbeerlijk.

 

  • Graag willen wij dat mensen zo veel mogelijk thuis blijven. Wie ziek is (verkouden, hoesten, keelpijn en/of koorts) blijft zeker thuis. 
  • Wij verzoeken mensen in winkels minimaal 2 meter afstand te houden. Kleinere winkels doen er goed aan om niet te veel mensen in één keer in de winkel toe te laten. 
  • Betalingen kunt u beter contactloos laten verlopen. Gebruik hiervoor uw pinpas en bij voorkeur de mogelijkheid waarbij u contactloos betaalt en niet uw pincode hoeft in te toetsen als dat mogelijk is. 
  • Bij betaling met contant geld is het belangrijk geen handcontact te hebben. Leg het geld in een bakje in plaats van in de hand. Dit geldt ook voor het eventuele wisselgeld dat u teruggeeft. 
  • Reinig enkele malen per dag de deurklink, de pinautomaat, de kassa of oppervlakten waar klanten en medewerkers hun handen op leggen of beet pakken.

 

Zo werken we met elkaar aan het afremmen van de verspreiding van dit virus.

 

Groet,

 

Brent Bearda Bakker”