Kosteloos een bericht plaatsen op www.akkrum.net om uw aanbod of werkwijze kenbaar te maken

De ontwikkelingen en getroffen maatregelen in verband met het Corona-virus hebben invloed op uw manier van werken. Voor de horeca geldt dat ze geen gasten meer mogen ontvangen. In de winkels moet afstand gehouden worden en zijn er restricties met betrekking tot de betaling. Het kan zijn dat u thuis moet gaan werken of dat u de aan- en uitlevering van goederen en diensten anders heeft georganiseerd. De gedeelde noemer is dat het voor uw klanten en relaties niet altijd duidelijk is of en hoe ze gebruik kunnen maken van uw aanbod.

 
Akkrum en Nes zijn volop in bedrijf!
We zien dat vele leden van Voan mooie initiatieven ontwikkeld hebben om hun klanten toch van dienst te kunnen zijn binnen de huidige restricties. Via uw website en de sociale media maakt u dit kenbaar. Om uw aanbod nog beter onder de aandacht van uw klanten en de bewoners van Akkrum en Nes te brengen, biedt www.akkrum.net u de mogelijkheid om kosteloos een kort bericht te plaatsen op de site.
 
Om gebruik te maken van deze mogelijkheid doet u het volgende:
Schrijf een kort bericht. Mail deze tekst eventueel met een afbeelding naar redactie@akkrum.net. Vermeld uw telefoonnummer in de mail voor eventuele vragen.
Zoals aangegeven, gaat het om een kort bericht. Neem als uitgangspunt de berichten die u op facebook plaatst en verwijs naar uw website voor meer informatie.
 
Met het plaatsen van uw bericht op www.akkrum.net maakt u duidelijk dat u geopend bent en men gebruik kan maken van uw diensten en producten. U kunt aangeven hoe u op dit moment te werk gaat binnen de getroffen maatregelen. Zo laat u Akkrum en Nes zien dat u volop in bedrijf bent.